Retro lasiovi

Muotoilija ja sisustussuunnittelija Minna Haapakoski suunnitteli Essis Collectionille uniikin Retro-lasioven. Uusi malli syntyi suunnittelija Minna Haapakosken tarpeesta saada saunan ovi vapaa-ajan asunnolleen. ” Rakensimme mieheni kanssa vapaa-ajan asunnon nimeltä HUVILLA. Haaveilin meidän mökin saunan ja kylpyhuoneen väliin alkuun perinteistä pullonpohja lasiovea. Mökkimme arkkitehtuurissa, kun on ripaus 60-lukua.”

” Pullopohjalasin karkaisu ei ollut mahdollista. Essis Collectionilta Essi vinkkasi, että he voisivat valmistaa oven myös minun omien suunnitelmieni mukaisesti. Kaivoin vuosia sitten suunnittelemani kuosin Essille, voisiko lasi taipua tähän? Essis Collectionilla innostuttiin välittömästi kuosistani. Eikä aikaakaan, niin sain ihanat mallipalat käsiini. Kuosini taipui lopulta kahteen erilaiseen malliin. RETRO on mielestäni äärimmäisen kaunis erityisesti värillisissä laseissa. Suunnittelin vielä oven muotoiluun sopivan nupin, jonka valmistuksesta vastasi Asemakylän verstas.”

Lue lisää Retro-lasiovi mallin synnystä täältä

Retro-lasiovi soveltuu monenlaiseen kylpyhuoneeseen ja on käytettävissä myös muissa tiloissa. Lasiovet kestävät kosteutta ja voimakkaita lämpötilanvaihteluita.Retro-lasiovi on saatavana saranoituna ovena, liukuovena, tilanjakana sekä karmillisena ovena.

Lasioven materiaali : 8 mm sulatettu ja karkaistu lasi,

Retro kuosin kuvio valmistetaan käsityönä.

Sävy vaihtoehtoja: 8 erilaista.

Lasioven mitat: valmistetaan aina mittojen mukaan, max. 1450x 2450 mm

Hinta: 1700€

 

Lisätiedot ja tilaukset:

Essi Sundman
040 565 2957
essi.sundman@lasilinkki.fi

RETRO kuosi saunan lasiovi   RETRO kuosi saunan lasiovi    Retro-lasiovi vihreä mallipala