Riite

pageimage

Riite-kierrätyslasilaatat

Essi’S kierrätyslasilaatat ja -elementit valmistetaan mittojen mukaan Lasilinkin omasta jätelasista sulattamalla. Eri lämpötiloilla ja ainevahvuuksilla voidaan varioida laatan rakennetta ja ulkonäköä. Lasien pintaan voidaan tehdä kuvioita esimerkiksi sulatuksen yhteydessä tai hiekkapuhaltamalla.

Riitteen ominaisuuksia: Sulatettu ikkunalasi. Sulatettaessa useita lasikerroksia päällekkäin jää väleihin pieniä kuplia ja onteloita. Elementtien maksimikoko on 1450 x 2450 mm ja suositeltava paksuus n. 12 - 20 mm. Suunnittelussa kannattaa huomioida lasin paino (2,5 kg / m2 / mm) sekä asennustapa.

Kierrätyslasielementtien ja -laattojen käyttökohteita ovat mm. seinäkkeet, tilanjakajat, julkisivuelementit, tiskien etulevyt, tasot, sisustuslaatat, valaisimet ja taideteokset.

Essi’S tuotteet valmistaa Lasilinkki Oy. Suuret lasinsulatusuunit mahdollistavat suurienkin kokonaisuuksien toteuttamisen asiakkaan toiveiden mukaisesti ja Lasilinkin osaaminen on prosessin tukena heti sen alusta lähtien. Tarvittaessa Lasilinkki voi toimittaa elementit ja kiinnikkeet myös kokonaispakettina asennuksineen.

Lataa tuotekortti (PDF)

 

Riite kierrätyslasi kuvioituna

 
   

Takaisin edelliselle sivulle