Kuura

kuura kierrätyslasilaatta

Kuura-kierrätyslasilaatat

Essi’S kierrätyslasilaatat ja -elementit valmistetaan mittojen mukaan Lasilinkin omasta jätelasista sulattamalla. Eri lämpötiloilla ja ainevahvuuksilla voidaan varioida laatan rakennetta ja ulkonäköä. Lasien pintaan voidaan tehdä kuvioita esimerkiksi sulatuksen yhteydessä tai hiekkapuhaltamalla.

Kuuran ominaisuuksia: Siivilöimättömästä kierrätyslasimurskasta täyssulatuksena tehty lähes tasainen laatta. Toinen puoli sileä, toinen hieman karhea. Kierrätyslasin luonteesta ja valmistusmenetelmästä johtuen lasin pinta saattaa olla hyvinkin eläväinen ilmakuplineen ja värivaihteluineen. Elementtien maksimikoko on 1450 x 2450 mm ja suositeltava paksuus n. 10 - 30 mm. Suunnittelussa kannattaa huomioida lasin paino (2,5 kg / m2 / mm) sekä asennustapa.

Kierrätyslasielementtien ja -laattojen käyttökohteita ovat mm. seinäkkeet, tilanjakajat, julkisivuelementit, tiskien etulevyt, tasot, sisustuslaatat, valaisimet ja taideteokset.

Essi’S tuotteet valmistaa Lasilinkki Oy. Suuret lasinsulatusuunit mahdollistavat suurienkin kokonaisuuksien toteuttamisen asiakkaan toiveiden mukaisesti ja Lasilinkin osaaminen on prosessin tukena heti sen alusta lähtien. Tarvittaessa Lasilinkki voi toimittaa elementit ja kiinnikkeet myös kokonaispakettina asennuksineen.

Lataa tuotekortti (PDF)

  
   

Takaisin edelliselle sivulle